Postanowiłem poszukać i znaleźć nową firmę, która by może chciała z nami współpracować. I znalazłem
www.strefaserwisowa.com.pl (chwilowo strona w budowie). Właścicielem jest osoba, która wcześniej pracowała w firmie innej (przyciemnianie.com.pl).
Ja swoje autko przyciemniałem tam we wtorek i efekt bardzo dobry.
Bardzo starannie wszystko robione.
Ceny za Octavię I HB to 300zł za cały tył + 150zł za przód. Ale oklejane sa oczywiście wszystkie auta z tym że cen za OII nie pamiętam.
Nie rozmawiałem na chwilę obecną nic o zniżkach dla nas. Ale jak coś to zawsze mogę
Poza oklejaniem szyb zajmuje się gostek równiez wygłuszeniami auta. Za wygłuszenie pary drzwi jest ok 300zł.
Wszystkiego można się dowiedzieć dzwoniąc pod numer +48 503 463 911.
pozdrowionka
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Dzięki lukasz3112 od jakiegoś czasu również szukam sprawdzonego miejsca w naszej okolicy. Płochocimską jeżdze prawie codzinnie i rzuca sie w oczy, rzuca, ale czekałem na jakaś opinie.
Zapewne wkrótce będę ich klientem.
dziś byłem-fura oklejona wygłuszone drzwi i zamontowane nowe głośniki. Warsztat bardzo schludny panowie mili i bardzo dokładni. z wielką uwagą demontują wszystkie potrzebne plastiki i kilka razy sprawdzają czy wszystko ok. po pracy oddają auto zrobione i posprzątane ze wszelkich ścinków itd :wink:
mamaj12, Marek zapłacił w sumie za całość (oklejenie szyb tylnych+montaż głośników + wygłuszenie) chyba coś koło 800 zł. Jeśli sie mylę to niech mnie poprawi
Najlepiej to zadzwoń do Roberta i powiedz skąd jesteś i CI podadzą cenę.
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Jac_ek, a co za różnica? auto jest robione w ciepłym pomieszczeniu. Podobnie jest z oklejaniem szyb. nie ma różnicy czy w zimę czy w lato.
No ale jednak jak wjeżdżasz z dworu, to kilka h musi minąć zanim cały samochód się zagrzeje, jeśli będę robił to pewnie też w wygłuszeniem, i nie chciałbym żeby coś się miało po np roku zacząć odklejać, tylko dlatego że było ciut za zimno?.
Poza tym jeśli jest gwałtowne ocieplenie samochodu to pojawia się też wilgoć - dlatego pytam. Jeśli mają doświadczenie z "zimową robota" i twierdzą że jest to tak samo dobrze zrobione jak przy dodatnich temperaturach to nie ma tematu ;-)
Ja miałem w swojej pierwszej OI oklejane w grudniu jak śnieg był na dworzu i mróż -10. Czyli dokładnie to co teraz. I zero problemów. no ale jak kto woli
Komentarz